Trainingsstage Chateauroux-les-Alpes – 6-14 juli

Onze eerste stage deze zomer ging door in de Franse Alpen met het voltallige team. Voor deze week konden we rekenen op gemotiveerde coach Bert Van den Berge, fantastische kok Anne en An voor de heerlijke massages. Met dergelijke ondersteuning kon het niet anders dan een super goede stage worden!
De waterstanden in de Alpen waren erg goed ten gevolge van de late sneeuwval en dat leverde uitdagende parcours op. Riveren als Guil, Guisane, Onde, Guyronde en Durance moesten er aan geloven. Het waren telkens stevige afvaarten waar de nadrak afwisselend lag op snelheid en techniek.
Na elke zware trainingsdag konden we rekenen op een stevige en lekkere maaltijd en daarna wat ontspanning met ludieke gezelschapsspelen. Er werden ook verschillende video-analyses gedaan door coach Bert om alle foutjes er uit te halen.
Daarnaast werden er slalom- en safetytrainingen ingelast op Saint-Clément sur Durance, waar er stevig gezweet werd. De laatste trainingsdag zijn we nog afgezakt naar Ubaye om alle laatste energie er uit te persen.
Kortom deze stage vormt een ideale aanzet voor de verdere trainingen en uiteraard weer een stap in de goede richting naar het WK Nieuw Zeeland toe.
Bedankt Bert Van den Berge voor het geduld, de inzet en trainingen!
Foto's op facebook


No comments:

Post a Comment