Trainingweekend Blankenberge – 15-16 juni

Blankenberge is niet meteen een bekende raft-locatie, maar wel één met een  nieuwe trainingsmogelijkheid nl. raften op zee. Dit weekend was meteen ook een teambuildings- en vrijgezellenweekend voor Carolien. We konden nog eens rekenen op de aanwezigheid van het hele team, dus een ideale formule voor een geslaagd weekend.
Zaterdag zat het weer niet helemaal mee, wel droog maar heel veel wind. De rode vlag hing uit, maar door enkele goede contacten kregen we toch de toestemming om de zee te trotseren. We gingen van start met de zesraft en een tweeraft. Voor de zesraft was het al heel zwaar afzien op de hoge golven. Met de tweeraft leek het zelfs meer op een fliptraining.  Een leuke uitdaging en ervaring was het alleszins. Nadien mochten we ook enkele zeekajaks gebruiken waarmee we goed konden golfsurfen. Uiteindelijk sloten we deze dag af met een lekker etentje op de dijk. Overnachten deden we op een zeilboot.
Met deze zeilboot gingen we zondag als verrassing  voor Carolien een zeiltocht maken langs de kust. Met een stevige wind in de zeilen gingen we vlot naar Oostende, daar picknickten we keerden we terug naar Blankenberge. Het zeilen was echter niet  voor iedereen een geweldige ervaring, al goed dat er ook een tram rijdt langs de Belgische kust.
De sfeer zat er een heel weekend goed in. We ontdekte het plezier en de moeilijkheden van het zeeraften, én wisten Carolien de ene na de andere verrassing te bezorgen. Een geslaagd weekend dus!
foto's op facebook

No comments:

Post a Comment