Stage 12-13 oktober

Een doordeweeks weekend, maar niet voor ons. Even over en weer naar Espace Eau Vive in Sault-Brenaz (FR) voor een laatste stevige stage!
Zaterdag trainen we een hele dag slalom. Eerst heerlijk droog en redelijk warm, daarna in de gietende regen. We oefenen steeds op kleine korte stukjes en leren nog steeds bij! De piste is ideaal, we kunnen overal aan de kant en terug omhoog, de stroming is niet te sterk en we kunnen een eigen parcours uitstippelen. Bovendien is het erg rustig op het parcours. Heerlijk!
Mental coach Martine zorgt tijdens de pauzes super goed voor ons. Met warme soep, thee, fruit en ander lekkers pept ze ons weer op. Zalig! Kunnen we met volle moed weer het water op, na het aantrekken van natte kledij… Brrrrr…
Zondag trainen we enkel in de voormiddag. We varen een paar keer slalom in wedstrijdvorm (op tijd en met punten), en daarna trainen we ons kapot op de sprint! Een paar keer stevig sprinten gedurende 3 minuten is toch wel intens! Rond de middag sluiten we af, we passen nog wat kledij voor onze WK outfit gesponsord door Cronos en VKKF. Raftje oprollen en weer de koffer in!
En zo rijden we in de late namiddag de 700km terug naar huis… Moe, maar voldaan en aftellend naar het echte werk in Nieuw-Zeeland!


No comments:

Post a Comment